Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία Ellplan I.K.E. ιδρύθηκε από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των κατασκευών.
Στόχος μας η παροχή των πιο υψηλών υπηρεσιών στον τεχνικό και κατασκευαστικό τομέα.
Η συνεργασία μας με άριστα καταρτισμένους αρχιτέκτονες και πολίτικους μηχανικούς καθώς και η χρήση έμπειρου εργατικού δυναμικού εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η χρήση δομικών υλικών με της υψηλότερες προδιαγραφές στην αγορά και τα συστήματα πιστοποίησης ποιότητας καθώς και ο προηγμένος τεχνολογικά μηχανολογικός εξοπλισμός υπόσχεται την καλύτερη δυνατή ποιότητα και αντοχή στον χρόνο.
Το τμήμα συμβούλων ανάπτυξης επιχειρήσεων διαθέτει έμπειρο στελεχιακό δυναμικό με πολυετή πείρα στον χώρο και εγγυάται το αποτέλεσμα ένταξης στα επιδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα για υφιστάμενες η νεοσύστατες επιχειρήσεις

  • Εγγύηση Επιτυχίας
  • Άμεση Παράδοση Έργων
  • Καινοτόμες Ιδέες
  • Αξιοποίηση λειτουργίας έργων
  • Βελτιστοποίηση απόδοσης έργων
  • Διασφάλιση ποιότητας χρόνου
Επικοινωνία Έργα
56

Ολοκληρωμένα Έργα

56

Προσωπικό

42

Πελάτες

5040

Ώρες Εργασίας

Εγγύηση Επιτυχίας

Πώς η ιδέα σας γίνεται επιτυχία

01

ΙΔΕΑ

Το έμπειρο και άρτια στελεχωμένο δημιουργικό μας τμήμα αξιολογεί την ιδέα σας και κατόπιν μελέτης σας προτείνει αξιόπιστες λύσεις και συγκεκριμένα κόστη υλοποίησης της.

02

Σχεδιασμός

Το σχεδιαστικό μας τμήμα αναλαμβάνει άμεσα την υλοποίηση της ιδέα σας παρέχοντας σας ολοκληρωμένα πλάνα και ολοκληρωμένα κόστη χωρίς παρεκκλίσεις και καθυστερήσεις.

03

Κατασκευή

Το κατασκευαστικό μας τμήμα αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την κατασκευή της ιδέας σας χρησιμοποιώντας τα καλύτερα δομικά υλικά Ευρωπαϊκών προδιαγραφών αλλά και πλήρες επαγγελματικό εξοπλισμό από Επώνυμους Ερωπαϊκούς και Εγχώριους Οίκους.

04

Παράδοση

Πριν την παράδοση αξιολογούμε και βελτιστοποιούμε το έργο μας ώστε να είμαστε 100% σίγουροι για την αποτελεσματικότητα του καθώς και την αντοχή του στον χρόνο.